Kaşüstü İlkokulu

WEB https://kasustuilkokulu.meb.k12.tr
Adres : KAŞÜSTÜ MAH. BAKİ SOYSAL SK. HAFIZ MURAT KÖSEOĞLU IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO: 21A YOMRA / TRABZON
VİZYON : VİZYONUMUZ Ülkemizin ilerlemesine katkıda bulunabilecek çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkabilecek bir yönetim ve çalışma anlayışıyla ; 1-Milli ve manevi değerlerimize saygılı, 2-Beden ,zihin ,ahlak ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı bir şekilde gelişmiş, 3-Çevresine ve topluma karşı saygı ve sorumluluk duygusu taşıyan, 4-İlgi ve yetenekleri çerçevesinde planlama yapabilen toplum kaynaklarını harekete geçirip çevre ve toplum yararına kullanabilen, 5-Çevresiyle uyumlu,topluma faydalı,bilgiyi davranışa dönüştürebilen, 6- Eğitim görmeyi herkes için ayrıcalığa dönüştürebilen, mutlu ,özellikle özgüven duygusu gelişmiş kişilikli bireylerin yetişmesini sağlamak.
MİSYON : MİSYONUMUZ Ailesine ,çevresine,vatanına ve milletine faydalı olabilecek yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmek için; 1-Çağdaş yönetim yaklaşımlarını dikkate alarak oklumuz içinde etkin verimliliği sağlamak, 2-Ruh ve bedenen sağlıklı yetişmeleri için temiz ve sağlıklı bir ortam ve çevre oluşturmak, 3-Eğitim ve öğretim kalitesini artırmak için uygun altyapı ortamını oluşturmak ve korumak, 4-Toplum ve çevrenin kaynaklarını bu yönde kullanmak için gerekli çalışmaları yapmak, 5-Sorumluluk ve özgüven duygusu kazanmış bireyler yetiştirmek, 6-Kaliteyi artırmak için inceleme planlama ve uygulama yapmak, 7-Eğitim gören her bireyi davranışsal ve bilişsel olarak evrensel değerleri benimseyen, bireyler olarak yetiştirmek, 8-Ülkemizin bekası ve milletimizin mutluluğu için bireye ve topluma gerekli eğitim imkanları sağlamak, 9-Bu misyon doğrultusunda toplumun her kesimiyle yakın iletişim içnde bulunmak...
BAŞARILAR : 0

Saatler : 8.50-14.20